Het nieuwe seizoen


Komende zondag staat "Il Lombardia" op het programma: de koers van de vallende bladeren als traditionele afsluiting van het wielerseizoen. Team Over the Hill kijkt terug op een mooi seizoen met natuurlijk Tour for Life als absoluut hoogtepunt. Hoe hoog en mooi die punten wel waren komt goed tot uiting op bijgaande foto: onze kopman Hans in actie op de laatste meters naar de top van de Croix de Fer als eerste renner van het volledige T4L deelnemersveld! De overige renners van OTH kwamen hier op enige afstand braaf achteraan. 

Uiteraard zijn de voorbereiding van Team Over the Hill voor het nieuwe seizoen alweer in volle gang. De nieuwe promovideo van Tour for Life 2014 is mooi, met vele herkenbare beelden die mooie herinneringen oproept. Zie Tour for Life 2014 promo

Maar als Team Over the Hill zijn we opzoek naar nieuwe uitdagingen. Misschien is de Giro d’Italia 2014 meer iets voor ons. Aan ons team logo, de ronde missen en de geweldige promo video Giro d'Italia 2014 Official Promo zal het niet liggen. Nu alleen nog even werken aan verhogen van basis snelheid. Gelukkig hebben we nog een aantal maanden om te oefenen voordat we ons inschrijven. Laten we maar vroeg beginnen met een mooi herfstrondje komende zondag tussen de vallende bladeren op de Lage en Hoge Vuursche.

No comments:

Post a Comment