Over the Hill presenteert "TOP OF THE HILL" wijnselecties

We zijn eruit: na diverse proefsessies heeft Team Over the Hill een perfecte selectie top wijnen samengesteld. Deze bijzondere wijnen zijn te koop voor de zeer schappelijke prijs van Euro 50,- per wijnpakket. Team Over the Hill biedt maar liefst twee bijzondere selecties van zes wijnen aan: 

Voor de eerste selectie hebben we een rondje door Frankrijk gemaakt. We zijn begonnen in de Bordeaux, waarbij we Ilja Gort bereidt hebben gevonden om een Nederlands tintje aan onze Franse selectie te geven met zijn beroemde Tulipe de La Garde in rood en rosé. Na de proefsessie aldaar was het ritje naar de Languedoc een eitje en hebben we het Huis Laroche uitgekozen om een mooie Merlot en Chardonnay aan het pakket toe te voegen.

Daarna was het stevig doortrappen naar het Rhone dal, maar de vol fruitige rode wijn van Chateau de Valcombe maakte dit ritje meer dan goed. We sloten deze tour af met een lusje naar de Loire om nog een stuivende Sauvignon Blanc aan het pakket toe te voegen. Voila: de Selection Tour de France is hiermee compleet.

De tweede selectie staat geheel in het teken van de landen die we aandoen tijdens Tour for Life. Uiteraard beginnen we daarbij in Italie, waar we aan de oevers van het Garda meer van het Huis "Cantine Lenotti" de Bianco en Rosso di Veneto selecteerden. Deze fijne wijnen gaven ons genoeg energie voor onze tocht naar de Mont Ventoux, waar we na de beklimming van deze beruchte berg onze dorst lesten bij Monsieur Couperin, die op zijn wijngaard op de flanken van de Ventoux voor ons zijn mooie helderrode wijn schonk.

We konden hierna niet genoeg van de bergen krijgen en trapten door naar Montagne du Luberon, waar Michel Chapoutier de granaatrode topper "La Ciboise" toezegde voor onze selectie. Dit krachtig elixer hadden we hard nodig voor de lange haal naar Duitsland, waar de fris fruitige witte Baden Dry een perfecte dorstlesser bleek. Van daaruit was de finish in Limburg al in zicht. Uiteraard sluiten we in Valkenburg deze vinologische tour in stijl af af met een passende Prosecco Frizzante van het huis Pasqua. Met recht dat deze Selection Tour for Life het predikaat "Top of the Hill" verdient!

Mocht u nog twijfelen aan de kwaliteit van deze wijnpakketten dan vermeld ik graag dat deze aktie mede mogelijk gemaakt is door Oud Reuchlin & Boelen: importeur van "the world's finest wines". Een betere gids door de verschillende wijnlanden konden we ons niet wensen.

Ook dorst gekregen na deze rondjes? Bestel dan gauw een van deze bijzondere wijnpakketten rechtstreeks bij de teamleden van Over the Hill. Twee pakketten kan natuurlijk ook. Voor de zekerheid kunt u de pakketten ook reserveren. Stuur dan even een mailtje naar overthehill.tourforlife@gmail.com onder vermelding van de naam van het teamlid dat u ondersteunt.

De opbrengst van deze aktie gaat rechtstreeks naar Artsen zonder Grenzen.

No comments:

Post a Comment